image description

Kom i form

På ronneby brunn spa

Träningspass

På ronneby brunn spa

Träningspass

Passbeskrivning:
Passen förbokas i passpärmen på Spa, i övrigt är det drop-in som gäller. Åldersgräns på samtliga pass är 15 år och simkunnighet är ett krav på alla våra vattenpass. Samtliga pass är 45 minuter.

Aqua Styrka
Vattenpass med fokus på styrka och kondition. Vi jobbar igenom hela kroppen med blandade övningar, både med och utan redskap.

Aqua Yoga
Här flyttar vi yogan ner till vattnet, för att ge fler möjlighet att arbeta med detta fantastiska verktyg. Vi jobbar med andningen och mjuka rörelser för att bli mer närvarande i våra kroppar.

Yoga Bas
I denna klass varvar vi stående, sittande och avslutande positioner i lugnt tempo och kombinerar med andningen. Passar de flesta.

 Intervallpass
Intervallträning som är gympa inspirerad med både puls och styrka för maximal träning.

Rehab Yoga
Yoga är ett kraftfullt redskap i den stressfyllda vardag vi lever i. Har vetenskap bakom sig för följande påstående; att kunna- sänka blodtryck, allmän stress- smärtlindring, rörligare ländrygg, minska nackbesvär och förbättra sömnen. Fokus på långa medvetna andetag ut och in genom näsan. Alla kan vara med. Mjuka varma kläder. Vi både ligger och sitter på golv eller stol. Vi rekommenderar detta pass till alla som fått FAR utskrivet.

Cirkelpass (land)
Kondition och styrketräning i intervaller. Vi arbetar med stationsträning och med hela kroppen. Effektiv träning för alla!