image description

Kom i form

På ronneby brunn spa

Träningspass

På ronneby brunn spa

Träningspass

Passbeskrivning:
Passen förbokas i passpärmen på Spa, i övrigt är det drop-in som gäller. Åldersgräns på samtliga pass är 16 år och simkunnighet är ett krav på alla våra vattenpass. Samtliga pass är 45 minuter.

Aqua Cirkelpass
Konditon och styrketräning i intervaller. Vi arbetar med stationsträning och med hela kroppen. Effektiv träning för alla!

Aqua Fitness
Vattenträning i vår varma pool till härlig musik. Varierad träning med olika instruktörer. Vi använder redskap.

Aqua Styrka
Vattenpass med fokus på styrka och kondition. Vi jobbar igenom hela kroppen med blandade övningar, både med och utan redskap.

Aqua Yoga
Här flyttar vi yogan ner till vattnet, för att ge fler möjlighet att arbeta med detta fantastiska verktyg. Vi jobbar med andningen och mjuka rörelser för att bli mer närvarande i våra kroppar.

Yoga
Vi kombinerar olika asanas (övningar) och synkroniserar detta med vår andning. Det kan bli varierande pass med stående och sittandet positioner. Vi arbetar med att lära känna våra kroppar inifrån och ut.

Rehab Yoga
Yoga är ett kraftfullt redskap i den stressfyllda vardag vi lever i. Har vetenskap bakom sig för följande påstående; att kunna- sänka blodtryck, allmän stress- smärtlindring, rörligare ländrygg, minska nackbesvär och förbättra sömnen. Fokus på långa medvetna andetag ut och in genom näsan. Alla kan vara med. Mjuka varma kläder. Vi både ligger och sitter på golv eller stol. Vi rekommenderar detta pass till alla som fått FAR utskrivet.

Cirkelpass (land)
Kondition och styrketräning i intervaller. Vi arbetar med stationsträning och med hela kroppen. Effektiv träning för alla!

Core med boll
I detta pass fokuserar vi på bålstabilitet, balans och rörlighet. Vi använder oss av pilatesbollar.

Mixpass följt av 15 min meditation. (60 min)
Landpass – Ospecificerat pass, så som Yoga, dancemix, tabata eller cirkelpass. Ring till Spa receptionen för information om aktuellt pass den lördagen. Passet avslutas med 15 min meditation.

Seniorträning gym
Känner du dig osäker i gym eller vill ha nya övningar? Boka tid i vår reception så hjälper vi dig.

FAR-träning i gym
Har du Fysisk aktivitet på recept? Boka tid med vår personlig tränare för att hjälpa dig med övningar för dina specifika behov.

Dancemix 
Ett lustfyllt danspass med influenser av både bugg, zumba
och afrodance m.fl. Höjer pulsen, tränar koordinationsförmågan
samt lockar till skratt.

 Funktionell styrka
I detta pass tränar vi både styrka, rörlighet, balans med olika övningar för hela kroppen. Vi aktiverar stora muskelgrupper som vi använder i vardagen.

NYHETER!
Lunchyoga
Fredagar kl 12.00. Offra inte fredagsmyset, få träningen gjort på lunchen och ladda energi för veckans sista jobbpass.

Vinyasa Yoga
Med vinyasa menas att man synkroniserar andning med rörelse. En vinyasaklass och dess posistioner kan se olika ut från gång till gång, men vi håller alltid ett jämnt flöde och anpassar rörelsen till våra individuella kroppar.-Passar alla som vill utmana kroppen och sinnet.

Yin Yoga
En yogastil som är återhämtande och terapeutisk. Det handlar om att ge sig hän och släppa taget, man stannar i varje position 3-5min och fokuserar på yin-delarna i kroppen så som skelett, myofascia, bindväv (som är en del av fascian), ligament, inre organ och de så kallade meridianerna.

Yogabas
I denna klass varvar vi stående, sittande och avslutande positioner i lugnt tempo och kombinerar med andningen. -Passar de flesta

Mamma/Barnyoga
Mamma-baby yoga är ett härligt sätt att komma i form efter graviditet och förlossning tillsammans med ditt barn! Vi arbetar med att stärka upp kroppen igen, inte minst bäckenbotten-muskulaturen, kombinerat med avslappningsövningar. Din bebis ligger på en filt bredvid dig och deltar när hen är vaken. (Psst, 10 gånger för endast 1090:- )

Core + Meditation
Träning för bålen. Stärker kroppens kärna och hjälper dig att få bättre hållning. Avslutas med 15 minuters meditation.

Aqua Core
Ett vattenträningspass med fokus på bålen och kondition.

Core Intense
Ett lite tuffare pass med fokus på mage, rumpa, rygg och lår. En härlig genomkörare!

Mixpass Söndagar
Här kommer det vara en variation av pass beroende på vilken instruktör som kör. Klockan 10.00 och 16.00 kommer alltid att vara ett landpass och 17.00 ett vattenpass. Schema för dessa söndagar finns i passpärmen på Spa. Man kan även fråga i receptionen.

 

Boka online eller ring oss på 0457-750 00

Erbjudanden just nu
Välj erbjudande & paket
Antal personer
st.

Ange hur många är ni i sällskapet

image descriptionVuxna
+ -
image description7-15 år
+ -
image description0-6 år
+ -
image descriptionRum
+ -
Datum

Vill du ha erbjudanden & kampanjnyheter direkt till din inbox?

Vill du ha erbjudanden & kampanjnyheter direkt till din inbox?