image description

Kom i form

På ronneby brunn spa

Träningspass

På ronneby brunn spa

Träningspass

Passbeskrivning:
Passen förbokas i passpärmen på Spa, i övrigt är det drop-in som gäller. Åldersgräns på samtliga pass är 16 år och simkunnighet är ett krav på alla våra vattenpass. Samtliga pass är 45 minuter.

Aqua Cirkelpass
Kondition och styrketräning i intervaller. Vi arbetar med stationsträning och med hela kroppen. Effektiv träning för alla!

Aqua Fitness
Vattenträning i vår varma pool till härlig musik. Varierad träning med olika instruktörer. Vi använder redskap.

Aqua Styrka
Vattenpass med fokus på styrka och kondition. Vi jobbar igenom hela kroppen med blandade övningar, både med och utan redskap.

Aqua Mix
Intensivt vattenpass med en hel del kondition, men där även balans, styrka och stretch ingår. Hela kroppen tränas med hjälp av vattnets motstånd och med hjälp av olika redskap.

Aqua Yoga
Här flyttar vi yogan ner till vattnet, för att ge fler möjlighet att arbeta med detta fantastiska verktyg. Vi jobbar med andningen och mjuka rörelser för att bli mer närvarande i våra kroppar.

Stolsyoga
I detta pass gör vi yoga övningar sittande på stol istället för på matta. Vi kommer även kombinera med några stående övningar och balans. Som vanligt inom yogan lägger vi mycket fokus på andning och närvaro.

Yoga
Vi kombinerar olika asanas (övningar) och synkroniserar detta med vår andning. Det kan bli varierande pass med stående och sittandet positioner. Vi arbetar med att lära känna våra kroppar inifrån och ut.

Yoga Bas
I denna klass varvar vi stående, sittande och avslutande positioner i lugnt tempo och kombinerar med andningen. Passar de flesta.

 Funktionell styrka
I detta pass tränar vi både styrka, rörlighet, balans med olika övningar för hela kroppen. Vi aktiverar stora muskelgrupper som vi använder i vardagen.

Workout Flow
På detta pass så tränas styrka och kondition utifrån kroppens egna rörelsemönster. Rörelserna känns igen både inom yoga och olika kampsporter.

 Core Express (30min)
Ett kortare pass med fokus på rygg och mage, kärnan i vår kropp. Passet avslutas med en kortare stretch. Detta pass kan med fördel kombineras med efterföljande vattenpass Aqua Styrka.

 Workout Gummiband
Här använder vi gummiband eller bollar på ett lekfullt sätt. Vi hjälper kroppen att röra sig bättre och naturligare. Syftet är att få kropp och sinne att fungera tillsammans. Vi arbetar med balans, koordination och andning.

 Bollgympa
Här mixas kondition och styrka och vi använder pilatesboll som redskap för att stärka upp hela kroppen. Alla kan vara med utifrån sina egna förutsättningar!

 Intervallpass
Intervallträning som är gympa inspirerad med både puls och styrka för maximal träning.

Styrkeflex
Ett tyngre pass med kroppen som redskap. Under detta pass så jobbar vi med stärkande och stretchande övningar för att bli starkare och mer flexibla. Passet är gympainspirerat.

Rehab Yoga
Yoga är ett kraftfullt redskap i den stressfyllda vardag vi lever i. Har vetenskap bakom sig för följande påstående; att kunna- sänka blodtryck, allmän stress- smärtlindring, rörligare ländrygg, minska nackbesvär och förbättra sömnen. Fokus på långa medvetna andetag ut och in genom näsan. Alla kan vara med. Mjuka varma kläder. Vi både ligger och sitter på golv eller stol. Vi rekommenderar detta pass till alla som fått FAR utskrivet.

Cirkelpass (land)
Kondition och styrketräning i intervaller. Vi arbetar med stationsträning och med hela kroppen. Effektiv träning för alla!

Core med boll
I detta pass fokuserar vi på bålstabilitet, balans och rörlighet. Vi använder oss av pilatesbollar.

Boka online eller ring oss på 0457-750 00

Erbjudanden just nu
Välj erbjudande & paket
Antal personer
st.

Ange hur många är ni i sällskapet

image descriptionVuxna
+ -
image description7-15 år
+ -
image description0-6 år
+ -
image descriptionRum
+ -
Datum