image description

Behandlingar

PÅ RONNEBY BRUNN SPA

Renande behandlingar

PÅ RONNEBY BRUNN SPA

– KROPP –

10. Floating – 30 min
Total återhämtning på kort tid. Genom att flyta i saltvattentank blir du viktlös och både muskler och leder får vila och återhämtning. Ge din kropp och själ tid för avslappning! Kombinera gärna med massage för bästa effekt.
Pris – 250:-

11. Kurbad – 30 min
Njut av ett bad med djupgående salt och oljor. Lider du av värk i leder eller lever med smärta är detta ett underbart alternativ. När du ligger i badet serverar vi juice och frukt och lägger gärna en ansiktsmask om du önskar.
Pris – 320:-

4. Badkur på Brunnen
Med hjälp av utvalda produkter guidas du genom de olika baden med syfte att rengöra, slappna av och ge ny energi- Detta är en SPA-ritual som du utför själv. Du får med dig en necessär med produkter hem.
Pris- 395:-

12. Lerinpackning – 60 min
En inpackning med varm lera över hela kroppen som masseras in och har en skrubbeffekt. Därefter packas kroppen in med värme. Under tiden den verkar får du rengöring, mask och massage i ansikte. Leran är djupgående och cirkulationshöjande och renar kroppen. Behandlingen avslutas med insmörjning av hela kroppen med varm mjukgörande olja.
Pris – 950:-

 

– KAFFE –

Fyll dina sinnen med en doft av nyrostade kaffebönor. Tack vare kaffets höga halt av koffein så har det renande egenskaper och kroppen stärks på bästa sätt. Ämnesomsättningen ökar och huden får en ökad elasticitet. Linjen har stärkts ytterligare med ett algkomplex för att resultatet ska bli extra effektivt. Efter en behandling med kaffe så känner du dig som en helt ny människa!

13. Kaffebehandling – 60 min
Njut av en härlig skummande rengöring med närande oljor samt en effektiv bodyskrubb. Behandlingen avslutas med en massage med body butter i kaffe som ger dina muskler och din kropp energi.
Pris – 950:-

 

– FOTVÅRD –

16. Pedikyr – 50 min
Fotbad, fotskrubb, nagelvård, borttagning av förhårdnader, massage och lackning.
Pris – 595:-

17. Fiskpedikyr – 20 eller 40 min
Dina fötter placeras i ett fotbad med fiskar i. Fiskarna som inte har några tänder nafsar bort överflödiga hudpartiklar och hård hud på fötterna.
Pris 20 minuter – 250:-
Pris 40 minuter – 390:-

– KOMBIBEHANDLINGAR –

Lägg till Floating eller Kurbad till din behandling för endast 200:-.

Boka online eller ring oss på 0457-750 00

Erbjudanden just nu
Välj erbjudande & paket
Antal personer
st.

Ange hur många är ni i sällskapet

image descriptionVuxna
+ -
image description7-15 år
+ -
image description0-6 år
+ -
image descriptionRum
+ -
Datum

Vill du ha erbjudanden & kampanjnyheter direkt till din inbox?

Vill du ha erbjudanden & kampanjnyheter direkt till din inbox?