image description

Behandlingar

På ronneby brunn spa

Kropp

På ronneby brunn spa

Kurbad – 30 minuter – 400 kr
Njut av ett bad med djupgående salt och oljor. Lider du av värk i leder eller lever med smärta är detta ett underbart alternativ.

Spirulina inpackning – 60 minuter – 995 kr
En varm helkroppsinpackning, med den näringsrika algern spirulina  som har en avgiftande och utrensande effekt. I behandlingen så ingår det även en  ansiktsrengöring, ansiktsmask och en avstressande skalpmassage. Behandlingen avslutas med en varm och återfuktande olja för kroppen.

Magnesium behandling – 60min – 995 kr
En närande behandling med magnesiummineraler som främjar kroppens välbefinnande.
Cirkulationen ökar och döda hudceller avlägsnas genom en torrscrub, som även stimulerar kroppens egna utrensningssystem.
Insmorning med lätt massage samt ansiktsakupressur.

SPA favoriten – 60 minuter – 950 kr
En av våra mest populära behandlingar. 30 minuter massage och 30 minuter ansiktsbehandling som består av rengöring, mask och ansiktsmassage. Det bästa av två SPA-världar!

Turkish skrubb – 45 minuter – 700 kr
En härlig djuprengörande saltskrubb med eukalyptus som är rik på mineraler och spårämnen. Skrubben aktiverar cirkulationen i kroppen, avlägsnar döda hudceller och gör huden mjuk och len. Behandlingen avslutas med en mjukinsmörjning med lavendelolja.

Lyxbehandling – 120 minuter – 1750 kr
Behandlingen inleds med ett kurbad där du även serveras fruktbricka- Efter bad skrubbad hela kroppen ren från döda hudceller följt av en helkroppsmassage med varma oljor. Fot- och huvudmassage ingår. Behandlingen avslutas med en ansiktsbehandling bestående av rengöring, skrubb, mask och massage.

Kamomill Skrubb – 45 minuter – 700 kr
Hela kroppen skrubbas med en härlig kamomill skrubb som avlägsnar döda hudceller. Huden får ny lyster och blir mjuk och len. Kamomillens effekter är kända för att vara avslappnande och lugnande. Efter dusch avslutas behandlingen med en återfuktande insmorning av hela kroppen.

Floating  och  massage – 60 minuter – 850 kr
Börja din behandling 25 minuters floating för optimal avslappning, därefter får du 30 minuters djupgående massage.

Lipo-Behandling:
En mekanisk bindvävsmassage som utförs med kulförsedda munstycken i kombination med ett vakuumsug. Cirkulationen i blod- och lymfkärl ökar, vilket påskyndar utrensningen av slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska. Svullnader reduceras och kroppen känns piggare. Under behandlingen påverkas fettcellerna – de tappar sin lagrade energi och minskar i volym vilket gör att celluliterna minskar. Behandlingen stimulerar också till ökad produktion av kollagen och elastin, vilket gör att huden blir fastare, stramas upp och får en bättre struktur. Kan med fördel genomföras som en kur.
Helkropp – 60 minuter – 1050 kr (med fokus på dina önskemål)

Alla behandlingar förbokas på 0457 750 93 eller mejla er förfrågan till spa@ronnebybrunn.se
Vänligen ta del av våra behandlingsvillkor

Boka online eller ring oss på 0457-750 00

Erbjudanden just nu
Välj erbjudande & paket
Antal personer
st.

Ange hur många är ni i sällskapet

image descriptionVuxna
+ -
image description7-15 år
+ -
image description0-6 år
+ -
image descriptionRum
+ -
Datum