Spamys på Ronneby Brunn Spa

Boka online eller ring oss på 0457-750 00

Erbjudanden just nu
Antal personer
st.

Ange hur många är ni i sällskapet

image descriptionVuxna
+ -
image description7-15 år
+ -
image description0-6 år
+ -
image descriptionRum
+ -
Datum

Välkommen till Ronneby Brunn SPA

Du stiger in i en behaglig atmosfär, låter stressen rinna av och vardagsbekymren går upp i ånga. Du låter dig själv njuta till fullo. I det underbara poolhuset, där det finns ångbastu, bubbelpool och en 34-gradig pool är det alltid ljust, varmt och skönt. Rofylld musik och ett lätt porlande och bubblande kittlar din livskraft – liksom utsikten mot den japanska trädgården där du även kan njuta av bubbelbad utomhus.

 

Spapaket

Välj ett spapaket som passar dig, för tjejgänget, eller för din käresta eller vän. Här finns tid för just dig. Finn lugnet. Återfå kraft eller njut av en skön behandling. Välkommen som gäst hos oss!

 

Sköna spabehandlingar

Vi bryr oss om hur du mår och vad du behöver få ut av din vistelse på Ronneby Brunn SPA. Vår behandlingsmeny är därför indelad i effekt av behandlingar så att du lättare ska hitta rätt alternativ för just dig. Vi arbetar med indelningen Energivande, Renande, och Avslappnande behandlingar. Till detta har vi behandlingar för män och lyxbehandlingar. Till dessa behandlingar kan du köpa produkter som har samma effekt och du kan fortsätta din SPA-resa hemma. Vi rekommenderar också olika träningspass som är anpassade till denna indelning.

 

Entré & öppettider

Vi vill göra din vistelse så bekväm som möjligt. Här följer några läsvärda rader inför ditt besök om entré, öppettider, tips inför din behandling, åldersgräns på spa etc. Välkommen!

 

Träningspass

Vi erbjuder flera träningsalternativ som Aqua Fitness, Yoga, cirkelpass eller varför inte besöka vårt gym.

 

Friskvård

På Ronneby Brunn SPA tar vi emot friskvårdskuponger. Vi kan även erbjuda företagsanpassat friskvårdsavtal enligt offert efter behovsanalys.

 

Erbjudanden

Se våra aktuella erbjudanden här.
Välkommen att boka på 0457-75000.

Vill du ha erbjudanden & kampanjnyheter direkt till din inbox?

Välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev för senaste nytt på Ronneby Brunn Hotell.