blekinge convention center mörk
Möten i modern brunnsmiljö

Mötesplats i modern Brunnsmiljö!

Dagkonferens

Kom till oss över dagen, inspireras av parken, njut av vår stora lunchbuffé, för- och eftermiddagsfika & konferenslokal anpassad efter era behov.

Konferenspaket- logi

Berätta vad just din konferens kommer att betyda för er så ska vi tillsammans lösa era bästa och mest inspirerande dagar! Så att ni är redo för nästa utmaning!

Kongress- Intresseorg.- Gala

På Ronneby brunn är vi flexibla och löser allt från stora intressekonferenser så som SM i Schack, årets träff för Mustanklubbens medlemmar till galamiddagar med underhållning.

Aktiviteter

Vi har även ett stort och inspirerande utbud av aktiviteter! Knyt samman aktiviteten med konferensdagarnas tema eller låt aktiviteten bara föra er närmre varandra genom teambuildning.

Vår miljö får kreativiteten att flöda. Brunnsparken, spaträdgården och andra platser där Brunnsarvet gör sig påmint än i dag är unika upplevelsemiljöer att hämta kraft och energi i. Välkomna att konferera i en unik miljö – skärgårdsnära och lättillgängligt i vackra Blekinge!Ronneby Brunn har över 40 års erfarenhet av att arrangera konferenser, allt ifrån den lilla gruppen till den stora kongressen. Vi har en hög ambitionsnivå där vi lägger trygghet, kvalitet och service i främsta rummet. Vårt konferensteam tar personligen hand om er grupp under hela er vistelse och ordnar allt ni behöver för en lyckad konferens. Gå utanför ramarna och ta med dina kollegor på en konferens som inte bara innebär en heldag i en konferenslokal. Testa kreativa möten i Brunnsparken med filt och picknickkorg. Ordna workshops under bar himmel i japanska trädgården eller på bryggan vid Trollsjön. Hjälp dina kollegor till välbefinnande med aktiviteter som yoga och meditation som avslutas i bubbelkaren i vår vackra SPA-trädgård. Fråga oss så hjälper vi dig!

Har du frågor, eller kanske vill att vi kontaktar dig? Fyll i din e-postadress nedan!Kontakta oss direkt!

Har du frågor eller vill boka in ett möte? Kontakta oss så hjälper vi dig.