blekinge convention center mörk
Möten i modern brunnsmiljö

Mötesplats i modern Brunnsmiljö!

Konferenspaket

Vi erbjuder ett varierat utbud av färdiga konferenspaket men vi kan även hjälpa till och skräddarsy just din mötesupplevelse.

Möteslokaler

Totalt erbjuder vi hela 20-talet fräscha konferenslokaler i varierade storlekar. De passar för allt från små dagkonferenser till stora galamiddagar. Lokalerna finns placerade på tre olika avdelningar på hotellet.

Aktiviteter

Vi erbjuder ett attraktivt och väl varierat utbud av energigivande aktiviteter som skapar gemenskap. I samarbete med välrenommerade arrangörer ordnar vi roliga gruppstärkande aktiviteter för alla typer av företag och organisationer.

Checklista

För att din konferens ska bli så effektiv som möjligt, får du här lite tips inför din vistelse hos oss. På så vis kan vårt konferensteam göra ditt möte till bästa möjliga och din tid blir mer effektiv.

Vår miljö får kreativiteten att flöda. Brunnsparken, spaträdgården och andra platser där Brunnsarvet gör sig påmint än i dag är unika upplevelsemiljöer att hämta kraft och energi i. Välkomna att konferera i en unik miljö – skärgårdsnära och lättillgängligt i vackra Blekinge!Ronneby Brunn har över 40 års erfarenhet av att arrangera konferenser, allt ifrån den lilla gruppen till den stora kongressen. Vi har en hög ambitionsnivå där vi lägger trygghet, kvalitet och service i främsta rummet. Vårt konferensteam tar personligen hand om er grupp under hela er vistelse och ordnar allt ni behöver för en lyckad konferens. Gå utanför ramarna och ta med dina kollegor på en konferens som inte bara innebär en heldag i en konferenslokal. Testa kreativa möten i Brunnsparken med filt och picknickkorg. Ordna workshops under bar himmel i japanska trädgården eller på bryggan vid Trollsjön. Hjälp dina kollegor till välbefinnande med aktiviteter som yoga och meditation som avslutas i bubbelkaren i vår vackra SPA-trädgård. Fråga oss så hjälper vi dig!

Har du frågor, eller kanske vill att vi kontaktar dig? Fyll i din e-postadress nedan!Kontakta oss direkt!

Har du frågor eller vill boka in ett möte? Kontakta oss så hjälper vi dig.