image description

Att bo på

ronneby brunn hotell

Våra rum

ronneby brunn hotell

Professionell mötesplats i modern brunnsmiljö!

Samtliga 264 rum är bekvämt möblerade och har dusch, telefon och interaktivt TV-system. En del av rummen har balkong. För dig som önskar lite extra har vi etagesviter inredda i Svensk, Zebra och Orientalisk stil. Vi har även rum för allergiska, och funktionshindrade gäster.

Dubbelrum
Belägna i huvudbyggnaden, nära till reception och restaurang. Rummen är 16-22 kvm och består av sovrum, badrum med dusch, balkong samt TV och hårtork.


Superior rum

Belägna på Silverhill, nära till vår Spa-avdelning. Rummen är på ca 38 kvm och består av sovrumsdel, vardagsrumsdel, badrum med dusch samt TV och hårtork.

Etagesviter
Belägna på Silverhill, nära till vår Spa-avdelning. Tre olika typer – Svensk klassisk stil, Zebrasviten och en Orientaliskinspirerad svit. Etagesviterna består av 2 stora rum varav en matsals- och vardagsrumsdel och en sovrumsdel. Dubbla badrum, varav ett har jacuzzi. Hårtork och TV. Badrockar ingår!

Sviter i huvudbyggnaden

Belägna i huvudbyggnaden, nära till reception och restaurang. Sviterna består av vardagsrum, sovrum, två balkonger, två toaletter varav en med bubbelbadkar, samt TV och hårtork.

Familjerum
Vi kan erbjuda familjerum för familjer upp till 4 personer. Barn som sover i föräldrars säng medföljer kostnadsfritt (upp till 6 år). Barn i extrasäng 250:-/natt. Max 2 extrasängar per rum. Spjälsängar kan vi erbjuda i de rum som är belägna på Silverhill, meddela vid bokning om ni behöver detta.

Rum för rörelsehindrade

Anläggningen har fem anpassade hotellrum för rörelsehindrade.

Allergirum
Vi har ett antal allergianpassade rum. Informera vid bokning om du önskar ett allergirum. (dessa rum är inte sanerade, endast anpassade)

Hundrum
Hundrum finns. Ett tillägg på 400:- för hund tillkommer per vistelse. Informera om detta vid bokning.

Boka online eller ring oss på 0457-750 00

Erbjudanden just nu
Välj erbjudande & paket
Antal personer
st.

Ange hur många är ni i sällskapet

image descriptionVuxna
+ -
image description7-15 år
+ -
image description0-6 år
+ -
image descriptionRum
+ -
Datum

Vill du ha erbjudanden & kampanjnyheter direkt till din inbox?

Vill du ha erbjudanden & kampanjnyheter direkt till din inbox?