image description

Att bo på

Ronneby Brunn Hotell

Upplev Blekinge

Ronneby Brunn Hotell

Här har vi samlat ett antal besöksmål som du inte får missa när du är i Blekinge och hela familjen vill hitta på något roligt.

Marinmuseum

På Marinmuseum får du uppleva den svenska marinens spännande historia, från stormaktstiden fram till kalla kriget. Prova på hur det är inne på en riktig ubåt!

Kreativum

Kreativum är ett Science Center för nyfikna i alla åldrar, ett fantastiskt hus fyllt av upptäckarglädje och aha-upplevelser. Kreativum är 2000 kvm upplevelser med ett hundratal ”prova-på” stationer. Här ryms en mängd olika aktiviteter!

Naturum

Utställningar och information om Ronneby Brunnspark och Blekinges fantastiska natur. Spännande, intressant och lärorikt för både barn och vuxna.

Exotisk värld

Möt exotiska djur på Blekinge Exotiska Värld.

Barnens Lekland

Barnens Lekland är ett nöjesställe inomhus.Ett paradis för barn med mycket spring i benen. Här finns det mest, klätterställning med rutschkanor, jättebollar, tunnlar och roliga hinder att ta sig förbi.

Blekinge museum

29 guldgubbar – Sveriges tredje största fynd av guldgubbar finns på Blekinge Museum. Utställningen ”Skatterna från Vång” visar guldgubbar, huvuden i brons, guldspiraler, vikingamynt och mycket, mycket mer från utgrävningen i Ronneby.

Boda
Borg

Boda Borg är Questar, nervkittlande utmaningar som du och ditt lag skall klara er igenom. Spänningen stiger för varje sekund då ni ger er ut på okänd mark. Upplev värld efter värld utan att veta vad som väntar runt hörnet.

Barnens Gård

Drömmer du om sköna sommardagar med kittlande magpirr, mys med gårdens djur och härliga upplevelser. Då är en sommardag med barnen på Barnens Gård helt rätt för dig.

Centrum biografen

Centrumbiografen är en förening mellan nytt och gammalt. I grunden finns den klassiska biografmiljön. Till det kommer den moderna filmtekniken och högsta komfort för besökaren. Ronnebybrunns gäster kan köpa två biobiljetter för bara 150 kr. Visa upp er hotellnyckel i biokassan för att få detta pris.

Känslans verkstad

Boka en dag och upplev skaparglädjen tillsammans med familjen, dina vänner eller ensam. Arbeta med leran efter eget huvud och med professionell handledning.

Räntemåla Gård

Älgar i naturlig miljö. Älgarna på Räntemåla Gård är mycket tama och mycket sällskapliga och äter gärna äpple och bröd ur handen på besökarna.

Eriksberg Viltpark

Den inhägnade delen av Eriksberg är cirka 900 hektar, vilket innebär att Eriksberg är ett av norra Europas största vilthägn samt Nordens största safaripark. Inom området vandrar vilda kronvilt, dovvilt, vildsvin, visenter och mufflonfår fritt omkring tillsammans.

Vill du ha erbjudanden & kampanjnyheter direkt till din inbox?