image description

Kom i form

På ronneby brunn spa

Träningspass

På ronneby brunn spa

Träningspass

Se vårens träningsschema nedan,
Träningspass våren 2017

Passen förbokas i passpärmen i SPA receptionen, i övrigt är det drop-in som gäller. Åldersgräns på samtliga pass är 16 år.

Aqua Fitness
Vattenträning i vår varma pool till härlig musik. Varierad träning med olika instruktörer. Vi använder redskap. Simkunnighet är ett krav.

Aqua Cirkelpass
Kondition och styrketräning i intervaller. Vi arbetar med stationsträning och med hela kroppen. Effektiv träning för alla!

Aqua Yoga
Här flyttar vi yogan ner till vattnet, för att ge fler möjlighet att arbeta med detta fantastiska verktyg. Vi jobbar med medvetenhet om andningen och mjuka rörelser för att bli mer närvarande i våra kroppar.

Cirkelpass (land)
Kondition och styrketräning i intervaller. Vi arbetar med stationsträning och med hela kroppen. Effektiv träning för alla!

Core med boll
I detta pass fokuserar vi på bålstabilitet, balans och rörlighet. Vi använder oss av pilatesbollar.

Rehab Yoga
Yoga är ett kraftfullt redskap i den stressfyllda vardag vi lever i. Har vetenskap bakom sig för följande påstående; att kunna- sänka blodtryck, allmän stress- smärtlindring, rörligare ländrygg, minska nackbesvär och förbättra sömnen. Fokus på långa medvetna andetag ut och in genom näsan. Alla kan vara med. Mjuka varma kläder. Vi både ligger och sitter på golv eller stol. Vi rekommenderar detta pass till alla som fått FAR utskrivet.

Rygg-gympa
Ett lugnare pass där vi varvar kondition utan hopp och styrka till skön musik. Här stärker vi hela kroppen på ett skonsamt sätt.

Yoga
Vi kombinerar olika asanas (övningar) och synkroniserar detta med vår andning. Det kan bli varierande pass med stående och sittandet positioner. Vi arbetar med att lära känna våra kroppar inifrån och ut.

Seniorträning gym
Känner du dig osäker i gym eller vill ha nya övningar? Boka tid i vår reception så hjälper vi dig.

FAR-träning i gym
Har du Fysisk aktivitet på recept? Boka tid med vår personlig tränare för att hjälpa dig med övningar för dina specifika behov.

Mamma/barn träning,(Kurs 10ggr, anmälan till spa receptionen.)
Här arbetar vi med övningar som är anpassade till nyblivna mammor. Vi arbetar med olika träningsformer och både kondition och styrka. Passet leds av specifik utbildad personal. Du har ditt barn med dig på passet.

Nyhet!Yoga för Gravida ,(Kurs 10ggr, anmälan till spa receptionen.)
För många är yoga det enda träningsalternativet under graviditeten. Här anpassas alla övningar till den runda magen. Vi arbetar med styrka, balans och avslappning.

rbybrunn_444x241_0197_rbybrunn-188

Boka online eller ring oss på 0457-750 00

Erbjudanden just nu
Välj erbjudande & paket
Antal personer
st.

Ange hur många är ni i sällskapet

image descriptionVuxna
+ -
image description7-15 år
+ -
image description0-6 år
+ -
image descriptionRum
+ -
Datum
icon22

Vill du ha erbjudanden & kampanjnyheter direkt till din inbox?

Vill du ha erbjudanden & kampanjnyheter direkt till din inbox?