image description

Kom i form

På ronneby brunn spa

Träningspass

På ronneby brunn spa

Träningspass

Passen förbokas i passpärmen i SPA receptionen, i övrigt är det drop-in som gäller. Åldersgräns på samtliga pass är 16 år.


Träningspass hösten 2016

Qigong
Fantastiskt redskap som stärker balans och kroppsmedvetenhet, lugna sköna och stora rörelser som tillför kroppen energi (qi). Stärkande för kropp och själ. Passar för alla, även de som lever med smärta.

Aqua Fitness Styrka
Härlig vattenträning med stor vikt på styrkeövningar i vatten som stärker dina muskler.

Gympa/Core
Härlig musik lockar till rörelse och glädje. Här arbetar vi även med styrka för magen och ryggen.

Mamma/Barn träning
Behöver du komma igång med din träning efter graviditet? Vi har anpassad träning för detta och du har ditt barn med dig på passet.

Rehab Yoga
Yoga är ett kraftfullt redskap i den stressfyllda vardag vi lever i. Har vetenskap bakom sig för följande påstående; att kunna- sänka blodtryck, allmän stress- smärtlindring, rörligare ländrygg, minska nackbesvär och förbättra sömnen. Fokus på långa medvetna andetag ut och in genom näsan. Alla kan vara med. Mjuka varma kläder. Vi både ligger och sitter på golv eller stol. Vi rekommenderar detta pass till alla som fått FAR utskrivet.

Aqua Fitness
Vattenträning i vår varma pool till härlig musik. Varierad träning med olika instruktörer. Vi använder redskap. Simkunnighet är ett krav.

Aqua Yoga
Här flyttar vi yogan ner till vattnet, för att ge fler möjlighet att arbeta med detta fantastiska verktyg. Vi jobbar med medvetenhet om andningen och mjuka rörelser för att bli mer närvarande i våra kroppar.

Rygg-gympa
Ett lugnare pass där vi varvar kondition utan hopp och styrka till skön musik. Här stärker vi hela kroppen på ett skonsamt sätt.

Yoga
Vi kombinerar olika asanas (övningar) och synkroniserar detta med vår andning. Det kan bli varierande pass med stående och sittandet positioner. Vi arbetar med att lära känna våra kroppar inifrån och ut.

Yogalates
I detta pass kombinera vi rörelser från yoga och pilates med huvudfokus på core och andning, för att bli mer närvarande och få en stark kropp.

Cirkelpass (land)
Kondition och stryketräning i intervaller. Vi arbetar med stationsträning och med hela kroppen. Effektiv träning för alla!

Cirkelpass Aqua
Kondition och styrketräning i intervaller. Vi arbetar med stationsträning och med hela kroppen. Effektiv träning för alla! I detta pass gör vi alla övningar i vattnet.

Seniorträning gym
Känner du dig osäker i gym eller vill ha nya övningar? Boka tid i vår reception så hjälper vi dig.

FAR-träning i gym
Har du Fysisk aktivitet på recept? Boka tid med vår personlig tränare för att hjälpa dig med övningar för dina specifika behov.

Nyhet! Mamma/barn träning, 10 ggr
Här arbetar vi med övningar som är anpassade till nyblivna mammor. Vi arbetar med olika träningsformer och både kondition och styrka. Passet leds av specifik utbildad personal. Du har ditt barn med dig på passet.

rbybrunn_444x241_0197_rbybrunn-188

Boka online eller ring oss på 0457-750 00

Erbjudanden just nu
Välj erbjudande & paket
Antal personer
st.

Ange hur många är ni i sällskapet

image descriptionVuxna
+ -
image description7-15 år
+ -
image description0-6 år
+ -
image descriptionRum
+ -
Datum
icon22

Vill du ha erbjudanden & kampanjnyheter direkt till din inbox?

Vill du ha erbjudanden & kampanjnyheter direkt till din inbox?