image description

Behandlingar

på ronneby brunn spa

Energigivande behandlingar

på ronneby brunn spa

KROPP

1. ORIENTAL CEREMONY – 60 min
En orientaliskt inspirerad aktiverande aromabehandling med kryddiga varma ingredienser av muskot, kanel, ingefära, apelsin och citron. I behandlingen ingår kryddig aromaskrubbmassage med varma oljor och kryddknyten samt varma stenar med närande oljor. Dröm dig bort i en skön semesterkänsla av orienten.
Pris – 1.095:-

2. Vaxning – 30 eller 60 min
Behandlingstid 30 minuter.
Pris – 490:-
Behandlingstid 60 minuter.
Pris – 690:-
Du rådgör med terapeut vid bokning hur lång tid du behöver beroende på önskemål av vaxning.

ANSIKTE

3. Quick-fix facial treatment – 30 MIN
En snabb uppfräschning för huden för dig som har lite tid men ändå behöver förnya din hud. Behandlingen innehåller rengöring, peeling, massage, ansiktsmask och avslutande crème.
Pris – 595:-

4. Energizing Intensive Treatment with Siberian Ginseng – 75 min
Denna djuprengörande ansiktsbehandling ger huden ett helt nytt ljus och bygger upp motståndskraften med hjälp av Sibirisk Ginseng. I behandlingen ingår portömning, energimassage, avslappningsmassage. Behandlingen är till för alla hudtyper och åldrar.
Pris – 1.095:-

5. Oxygenating seasonal treatment- 45 min
Syresättande ansiktsbehandling som följer hudens biorytm. På vinterhalvåret ges huden ett extra tillskott av mineraler och på sommarhalvåret aktiveras huden med vitaminer. Syresättningen av cellerna ökar cellmetabolismen och eliminerar slaggprodukter och gifter. Säsongsbehandlingen ger dig en gourmetupplevelse i doft och konsistens, en ljuvligt skön behandling som passar alla hudtyper. Huden blir klar, ren och får ett fantastiskt lyster.
Pris – 795:-

6. Collagene Anti-Age treatment – 75 min
Den ultimata och mest kompletta av behandlingar mot åldrande. I behandlingen ingår rynk-korrigering, anti-age massage, lyft och förbättring av elastin och kollagenvävnad. Lämplig behandling från 30 år och uppåt.
Pris – 1195:-

7. Eye Contour Intensive treatment + färga fransar, bryn och plock – 60 min
I Paris har det varit populärt i många år att gå på salong och enbart fokusera på ögonen då detta är det första av ålderstecken. Genom en Ögonlyft behandling för trötta, tunga ögon, med linjer och svullnader under ögonen i kombination med att färga fransar och bryn och skulptera brynen gör detta till en fantastisk behandling.
Pris – 995:-

CHOKLAD

Choklad linjen får oss att må bra och känna lycka. Känslan som infinner sig är total avslappning samtidigt som kroppen fylls av välbehövd energi. Choklad verkar återfuktande samt stärkande och lämnar en jämn och fin lyster på huden med en liten lätt gyllenbrun nyans. Njut av chokladens förmåga och ge oss energi och välbefinnande!

8. Choklad Bas – 60 min
Njut av en härlig skummande rengöring med närande oljor samt en effektiv bodyscrub. Behandlingen avslutas med en stärkande chokladmassage som ger dina muskler och din kropp energi.
Pris – 850:-

9. Choklad Medium – 60 min
Behandlingen inleds med en skummande rengöring samt en bodyscrub som effektivt tar bort döda hudceller. Därefter packas du in i en härlig inpackning som fyller dig med energi på bästa sätt. Under tiden rengörs ansiktet och du får uppleva en skön ansiktsmassage. Avslutas med närande body butter för kroppen.
Pris – 850:-

10. Choklad Large – 90 min
En riktig lyxbehandling där du låter kroppen få det bästa.Inleds med en skummande rengöring som följs av en bodyscrub. Därpå packas du in i en härlig inpackning och ansiktet behandlas med rengöring samt en skön massage. Därefter avslutas behandlingen med en skön, energigivande och avslappnande helkroppsmassage. För den som verkligen vill unna sig det bästa!
Pris – 1.250:-

rbybrunn_444x241_0203_rbybrunn-182

ÖVRIGA BEHANDLINGAR

11. Färg/plock av fransar och Bryn – 30 MIN
Pris – 350:-
Lägg till i valfri ansiktbehandling 200:-

12. Manikyr – 45 min
Handbad, handskrubb, nagelvård, massage och lackning.
Pris – 490:-
Lägg till gellack som stärker dina naglar i din manikyr.
Pris – 530:-

13. Make-up rådgivning med full make-up
Behandlingstid 30 minuter.
Pris – 390:-
Behandlingstid 50 minuter.
Pris – 550:-

Till alla våra energigivande behandlingar serverar vi rött Te med ginseng som har en uppiggande effekt.

Se alla behandlingar i vår behandlingsmeny här.

icon22

Vill du ha erbjudanden & kampanjnyheter direkt till din inbox?

Vill du ha erbjudanden & kampanjnyheter direkt till din inbox?