image description

Erbjudanden

för stora & små

Samtliga erbjudanden

Välkommen till Sydöstra Sveriges största sommarresort Ronneby Brunn. Här finns badland med 170 meter vattenrutschbanor. Testa t ex vattenmassage, hoppa från bergen i lagunen och glid runt i strömkanalen. Här finns glasskiosk, vår fantastiska lunchrestaurang och när kvällen närmar sig kan du njuta av en välsmakande middag i Brunnsrestaurangen eller Brunnsterrassen. För den som vill vara mer aktiv finns golfbana och tennisbanor i anslutning till anläggningen.

Sommarstoppet

Sommarskönt på Brunnen!

Läs mer

Sommarsenior

Skönt sommarpaket för oss 55+. Avkoppling och upplevelser på Ronneby Brunn. Vi säger extra varmt välkommen till alla seniorer med ett specialpaket just för er.

Läs mer

Minisemester

Koppla av några sköna dagar på Ronneby Brunn, besök den prisbelönta parken som omger hotellet och upplev södra Sveriges största badland utomhus.

Läs mer

Semesterpaket

Välkommen några dagar till en fantastisk sommar på Ronneby Brunn, en av Sveriges största resortanläggningar. Hotellet ligger i den berömda Brunnsparken som bara den är en upplevelse i sig att besöka.

Läs mer

Sommarlovspaket

Prisvärt sommarlovspaket för hela familjen med all inclusive för barn v 27-32.

Läs mer

Sommarspa

Här finns tid för just Dig. Finn lugnet, återfå kraft eller njut under en härlig behandling. Välkommen som spagäst hos oss.

Läs mer

Spa Mysa

Alla söndagar välkomnar vi dig och dina nära och kära att njuta på vårt spa. Härliga behandlingar, bubbelpooler i vår japanska trädgård, varmvattenpool, god mat, härlig frukost, lugn och ro inbäddad i den vackra prisbelönta Brunnsparken.

Läs mer

Spa Harmoni

Njut av våra koncept och behandlingar – kom när det passar dig!

Läs mer

Senior vardag

Spendera några sköna dagar hos oss på Ronneby Brunn. Hotellet ligger i den ljuvliga Brunnsparken.

Läs mer

Golfpaket

Endast en rejäl drive från hotellets reception ligger närmsta golfbana och flera andra på lagom avstånd på Sveriges Golfkust.

Läs mer
icon22

Vill du ha erbjudanden & kampanjnyheter direkt till din inbox?

Vill du ha erbjudanden & kampanjnyheter direkt till din inbox?